Terje`s lifelong knitting

no pattern, just knitting

Tuesday, September 27, 2005

Das ist die End - I habe keine camera - Vie kann ich blogging jetzt



Now I have to live all month without camera. They were a last pictures. Because I couldnt say to Leho: Dont, I need it, I need camera to take pictures if I finish something. Exactly - If. Now I have two alternatives: not to finish or keep smiling and wait until he is back. And after four weeks I have a blue cardigan (mohair), Green striped cardigan (merino) and pants for Mart, new black sweater for Karen and something for Eha. And I must finish Fifi. How could I - so many uncompleted things. And lot of picturea after month. I hope so.

Yours sincererly, Vardamoor
P.S The first one will be a bag. Its made of wool using timberhaus method (quilting) and waits for shrinkage. Second one is a sweater I made it for Eha but she doesnt like it because it is too floppy for she. Should I wear it myself?

3 Comments:

At 9:15 AM, Anonymous Anonymous said...

Kas sa pole kaalunud sellist asja et kui tingimata tahad inglise või saksa keeles blogi pidada siis teed ikka eesti keelse versiooni ka? Tundub nii imelik et eestlase blogi on ainult võõrkeeles, Soomes on ka palju käsitööblogisid ja muid aga kakskeelsed blogid on ikka sellised kus emakeelele lisaks on teine keel, mitte selle asemel.

 
At 8:37 AM, Blogger Terje said...

eesti keelne versioon oli tegelikult enne: www.vardamoor.blogspot.com ja on edasi ka, aga eesti keeles tahan ma just palju rohkemast, kui ainult käsitööst kirjutada, otsetõlget teha aga ei taha. Siiani ma ei tulnud selle pealegi, et kummaline tundub. Tänud. Pigem tundus senini, et eestikeelne rahvas pole sellest temaatikast eriti huvitatud.

 
At 9:57 AM, Anonymous Anonymous said...

Ok, ma olen ainult seda blogi siin näinud, elan ise teiselpool lahte ja siinsete blogide kaudu sinu käsitööblogini jõudsingi. Nii tore et Eestis ka blogipidamine levima hakkab :) Jõudu!

 

Post a Comment

<< Home